Eerstvolgende dansactiviteit

Je bent van harte welkom op zaterdag 9 maart bij de workshop Vlaams, die Bert Van den haute komt geven bij Teu. Bert is een echte Vlaming en komt uit Leuven speciaal naar Groningen om ons kennis te laten maken met Vlaamse dansen. De workshop is voor dansers van alle niveaus maar volksdanservaring is wel vereist.

We dansen van 13.00 uur tot 17.00 uur in het Parcivalcollege in Groningen

Bert is een jonge, enthousiaste docent die in België een bekend Vlaams specialist is. Hij begon al jong met Vlaams te dansen bij volksdansgroep Pajottenland. Hij is er niet meer weg gegaan en na de kaderopleiding tot dansdocent bij Danspunt geeft hij bij deze groep nu ook les.

Als je je vóór 1 maart opgeeft en betaalt, maak je gebruik van  het goedkope tarief.

Let op:

  • De workshop is in de Merwedestraat 45 maar je kunt gratis parkeren bij Merwedestraat 98. Tot 12.50 staat hier iemand bij het hek; daarna gaat het hek op slot (privé parkeerplaats van de school).
  • In de zaal mag je géén buitenschoenen aan.
  • Als je onverhoopt te laat bent, moet je het telefoonnummer bellen dat op een briefje bij de voordeur hangt; in de zaal horen we de deurbel niet!

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)