Eerstvolgende dansactiviteit

We willen je van harte uitnodigen voor het Kerstbal Matinee op zondagmiddag 16 december, waarbij ook kinderen van harte welkom zijn.

Marga Buitendijk heeft de balleiding en zal tijdens het bal regelmatig dansen doen die geschikt zijn voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar.

Er zal ook een plek zijn waar de kinderen zich kunnen vermaken met tekenen, spelletjes en dergelijke en daar zal ook enig toezicht zijn. Het is echter wel zo dat de (groot)ouders/verzorgers verantwoordelijk blijven voor hun eigen kinderen.

Dus neem je eigen, klein-, buur-, oppas-, en andere kinderen mee en kom gezellig dansen in Kerstsfeer op zondag 16 december in Buurtcentrum Oranjewijk van 13.00 uur tot 16.30 uur!

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)