Lid worden van Teu


Om bij Werelddansvereniging Teu wekelijks te kunnen dansen moet je lid worden van de vereniging en betaal je contributie. Je kunt uiteraard eerst proefdraaien voordat je besluit om lid te worden. Aan het begin van het dansseizoen kun je 3 keer vrijblijvend meedansen bij de verschillende groepen. Deze kun je gebruiken om eens rond te kijken binnen verschillende groepen van Teu. Mocht je in de loop van het seizoen kennis willen maken met werelddansen, ook dan ben je van harte welkom en kun je vrijblijvend 3 keer meedansen. Om bijvoorbeeld niet voor een dichte deur te staan raden we je aan vooraf contact op te nemen met een van de bestuursleden of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een dansseizoen bij Teu bestaat uit 32 lessen.

Binnen Teu is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs in meerdere groepen te dansen (dubbeldansen).

Elke groep heeft een groepsvertegenwoordiger die je verder kan helpen met het aanmelden voor het lidmaatschap.


Donateur

Is een lidmaatschap niks voor jou dan kun je ook donateur worden. Als donateur krijg je alle Teu informatie automatisch via je mail toegestuurd. Je kunt voor ledenprijs deelnemen aan alle bals en workshops van Teu.


Demonstratiegroep

Ben je juist op zoek naar een volksdansgroep die regelmatig optreedt, kijk dan eens bij folkloristische dansgroep Hai la joc. Je vindt er ook enkele leden van Teu.