Werelddansactiviteiten in de noordelijke regio

 

Wanneer Waar Wie Wat, info
26 maart 2022 Dalfsen Debka Regiobal
26 maart 2022 Assen Trianthella Dansdag o.l.v. Caspar Bik
2 april 2022 20:00 - 23:30 Hemrik Werelddansverenigingen Groningen, Friesland, Drenthe Groot Bal Noord met orkest Feniks
9 april 2022 20:00- 23:00 Ysbrechtum Yduna Volksdansbal met orkest Op Streek
16 april 2022 13:00 - 17:00 Leeuwarden Volksdansvereniging Leeuwarden, Maurits en Tineke van Geel Dansdag Roma en Armeense dansen
Najaar 2022 Assen Trianthella Dansdag Internationaal

Regelmatig is er een Balfolk in de muziekschool/Platform Theater/Oude Rooms Katholiek Ziekenhuis (ORKZ) in Groningen, zie Balfolk Groningen voor actuele data.

Regelmatig vindt er in Bad Nieuweschans een Balfolk op de grens plaats. Kijk voor de laatste informatie ook eens op de site van Folkmuzikant.

Wereldmuziek- en Danstheater De Uelenspieghel in Uffelte, Drenthe, organiseert af en toe ook dansactiviteiten.

 


Activiteiten buiten de drie noordelijke provincies

Mocht je eens niet in de drie noordelijke provincies zijn en toch zin hebben in een werelddansactiviteit kijk dan eens in de agenda's van de onderstaande verenigingen.

Waar Vereniging
Apeldoorn Aviva
Apeldoorn Phoenix
Alkmaar Gaida
Amersfoort Terpsichoré
Amsterdam AVC-Terpsichoré
Amsterdam Zajednica
Den Haag Nitsanim
Ede Garoon
Harderwijk Horlepiep
Hengelo Ivanica
Tilburg Mie Katoen
Wageningen Wieledansers
Zwolle Debka

 


Activiteiten van andere organisaties graag melden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., in principe worden alleen verwijzingen naar websites van derden opgenomen.
In sommige gevallen verwijzen de links naar een PDF-document, waarvoor Adobe Reader nodig is. Als je dit niet hebt, dan kun je het gratis via deze link downloaden (niet vergeten vinkjes bij optionele aanbiedingen uit te zetten als je daar geen belangstelling voor hebt).