Covid-19-protocol

Met ingang van 25 september 2021 gelden er een aantal versoepelingen van de Covid-19 regels. Dit betekent dat wie dat wil 1,5 meter afstand houden niet meer hoeft en ook wie handen vast wil houden, dat mag doen. Maar houdt wel rekening met elkaars wensen.

Vanaf 25 september geldt het volgende Covid-19-protocol tot nader bericht van het bestuur.

  1. Je bent welkom behalve als je klachten hebt die passen bij een Covid-19 besmetting, zoals koorts, verkoudheid, benauwdheid etc. Als jij persoonlijk van mening bent dat je klachten hebt die bij Covid-19 passen, dan blijf je thuis en laat je je testen. Je bent weer welkom als je negatief getest bent, we vertrouwen erop dat je hier correct mee om gaat.
  2. Is er iemand die een negatief testresultaat heeft en met klachten komt dansen, dan e-mailen we dat naar alle leden, zodat ieder voor zich een afweging kan maken.
  3. De (door)dansleider informeert bij de start of de dansers klachtenvrij zijn.
  4. De groepsvertegenwoordiger (tijdens de lessen) of doordansleider (op doordansavonden) noteert welke dansers aanwezig zijn op de aanwezigheidslijst en bewaart de aanwezigheidslijst.
  5. Volg aanwijzingen van de dansleider op. De dansleider geeft aanwijzingen om ervoor te zorgen, dat alle dansers die dat willen, op 1,5 meter kunnen dansen.