Actueel

Teu organiseert op zondagmiddag 14 februari een Valentijnsbal Matinee van 13 tot 16 uur!
Valentijn zonder zoenen, maar met Zoomen, dit jaar......
We gaan allerlei dansen doen - oud, nieuw, voor beginners, voor gevorderden, snel, langzaam. Maar vooral de dansen die jullie graag doen! Daarom graag verzoekjes mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook tijdens de middag mag je verzoekjes doen via de chat.

We maken gebruik van de gratis versie van Zoom, dus na 40 minuten wordt elke meeting beëindigd. Daarna kan je met dezelfde link (zie hieronder) weer inloggen.

Topic: Valentijnsbal Matinee
Time: Feb 14, 2021 01:00 PM Amsterdam
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/2173456714?pwd=V0p3Qlhlenl4c0JneFFEWnFxWitBUT09

Meeting ID: 217 345 6714
Passcode: 0m8W3Z

Mensen van buiten Teu vragen we een vrijwillige bijdrage. Graag overmaken op: NL 41 INGB 0003 0705 93 Volksdansvereniging Teu, o.v.v. "Valentijnsmatinee"


Covid-19-protocol

Dit Covid-19-protocol geldt vanaf 5 september 2020 tot nader bericht van het bestuur.

In verband met maatregelen tegen verspreiding van het Covid-19 virus, wordt er bij alle groepen van Teu gedanst onder de volgende voorwaarden:

 1. Je bent welkom behalve als je klachten hebt die passen bij een Covid-19 besmetting, zoals koorts, verkoudheid, benauwdheid etc.
 2. De dansleider informeert bij de start of de dansers klachtenvrij zijn.
 3. De groepsvertegenwoordiger noteert welke dansers aanwezig zijn op de aanwezigheidslijst en bewaart de aanwezigheidslijst.
  Dansers die nieuw zijn in de groep zetten hun naam en achternaam en contactgegevens op de aanwezigheidslijst.
 4. Dansen gebeurt contactloos op 1,5 meter afstand. Let er alsjeblieft op dat je ruimte geeft aan de dansleider, als deze naar de geluidsapparatuur loopt.
 5. Volg aanwijzingen van de dansleider op. De dansleider geeft aanwijzingen om ervoor te zorgen, dat alle dansers op 1,5 meter kunnen dansen.
 6. Let op bij het naar binnen/buiten gaan dat je de 1,5 meter afstand in acht neemt.
 7. Omkleden doen we in de daarvoor bestemde kleedkamers/ruimte.
 8. Het bestuur van Teu zorgt dat de dansgroepen beschikken over zeep, desinfecterende handgel en papieren handdoeken.
  Je wast/desinfecteert je handen op de onderstaande momenten:
  • Als je het gebouw binnen komt, voordat je de danszaal ingaat.
  • Aan het begin en einde van de pauze.
  • Elke keer als je uit de danszaal bent geweest, was je je handen voordat je de danszaal weer in gaat.
 9. We nemen zelf drinken/eten mee en houden afstand door te pauzeren in een ruimere zaal:
  Parcival: beneden bij de picknicktafels en onder de trap.
  De Wijert: in de zaal (evt. bij de koffiebar)
  Santelli: in de grote zaal en hal (evt. met eigen klapstoeltje mee)
  Huis de B.: in de zijzaal (niet in de keuken)
  Je volgt de aanwijzingen op van de dansleider over de manier waarop op 1,5 meter afstand gepauzeerd kan worden.
 10. Als je je laat testen, blijf je thuis totdat je de uitslag weet.
 11. Als je positief bent getest, ben je verplicht om dat te melden bij het bestuur. Het bestuur communiceert dan, zonder je naam te noemen, dat er op je dansgroep een besmetting is. Die groep danst dan 1x niet.
 

Doordansen

In het kader van de huidige Covid-19 situatie heeft het bestuur besloten om het Doordansen in de kerstvakantie af te gelasten.

 

Bernard Stukkien

In memoriam Bernard Stukkien

Op 6 juli is ons erelid Bernard Stukkien overleden.

Bernard was meer dan 25 jaar lid van onze vereniging. Bij de meesten binnen Teu en ook daar buiten was hij bekend, omdat hij, samen met zijn vrouw Willy, de catering verzorgde iedere woensdag bij het reguliere dansen, bij bals en workshops. Zij zorgden er beiden voor dat er bij deze extra activiteiten in de pauze de koffie, thee en fris klaarstonden en vaak ook nog heel veel lekkere hapjes. Van zijn hand is ook de presentatie van foto's en filmpjes uit het verleden van Teu, die tijdens bals op veel belangstelling konden rekenen. Daarnaast was Bernard ook erg betrokken bij de vereniging. Hij was bijvoorbeeld lid van het comité dat het lustrumfeest van het 45-jarig bestaan van Teu organiseerde.
Het zal enorm wennen zijn hem nooit meer te horen: "Wie wil er nog koffie? Jongens er is nog worst! Wie wil er nog een koekje?"
Wij zullen hem missen en wij wensen zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.


Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je e-mailadres door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)