Eerstvolgende dansactiviteit

Zaterdagavond 6 april is het jaarlijkse Groot Bal Noord onder leiding van Liesbeth Krijgsman en Marga vd Windt. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Wii Muzikanti en dit alles vindt plaats in MFC de Bining in Hemrik.
Geef je je op (en betaal je) voor 1 april op dan kost het € 12,50 (daarna kost het € 15,-).

Opgave kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het vereiste bedrag te storten op IBAN NL 10 RABO 0156 3445 72 t.n.v. Eurychoros, o.v.v. je naam en "grootbalnoord".

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)