Komende dansactiviteit

De eerstvolgende dansactiviteit is het Groot Bal Noord, georganiseerd door de werelddansverenigingen in de drie noordelijke provincies. Het bal staat onder leiding van Margriet Seerden en Marga van der Windt en wordt begeleid door orkest Feniks. Het bal vindt plaats in MFC De Binning in Hemrik, op zaterdag 2 april van 20:00 tot 23:30 uur.


Covid-19-protocol

Met ingang van 25 februari 2022 zijn veel Covid-19 regels versoepeld.

Vanaf 25 februari geldt het volgende Covid-19-protocol tot nader bericht van het bestuur.

  • Je bent welkom om te komen dansen. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig en het is niet nodig om een mondkapje te dragen. Er kan worden gedanst met handen vast.
  • Volksdansvereniging Teu volgt de richtlijnen van rijksoverheid.nl. Er kan weer meer, maar het virus gaat niet weg. Blijf opletten, vaak de handen wassen en help elkaar.
  • Als jij persoonlijk van mening bent dat je klachten hebt die bij (een variant van) Covid passen, dan blijf je thuis en doe je een zelftest of een test bij de GGD. Je bent weer welkom als een zelftest negatief is. We vertrouwen erop dat je hier correct mee om gaat.
  • Als je een positieve testuitslag hebt van een zelftest of een PCR test van de GGD, dan geef je dat door via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een bestuurslid van Teu. Het bestuur informeert dan je dansgroep via de mail.
  • Tijdens het doordansen: de doordansleider of een bestuurslid noteert welke dansers aanwezig zijn op de aanwezigheidslijst en bewaart deze lijst.
  • Volg de aanwijzingen van de dansleider op. De dansleider geeft aanwijzingen om ervoor te zorgen, dat alle dansers die dat willen op afstand kunnen dansen.
  • De dansleiding en alle aanwezigen zorgen voor voldoende frisse lucht in de dansruimte.

Doordansen

In de schoolvakanties dansen we door in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen
In deze fase van de Covid-19 pandemie gelden nog wel de regels van het protocol dat door het bestuur is opgesteld. 
Je bent zeer welkom bij het doordansen behalve...
Als je last hebt van koorts, benauwdheid, hoesten, keelpijn en/of andere verkoudheidsklachten.
Of als je een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheid.
 
- Voor tussendoor zelf water meenemen
 
- het doordansen kost € 3,- te betalen aan de zaal.

 


Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je e-mailadres door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)