Eerstvolgende dansactiviteit

 

Het Teu-seizoen 2018-2019 is alweer bijna ten einde…

We sluiten het seizoen traditiegetrouw af met een Eindbal, op 25 mei, met Kobie en Matthijs als balleiding!

Voor het bal begint, is er van 19.00 tot 20.00 een korte workshop Balfolk door Ineke Janssen Steenberg. Zij zal ons de basis van deze leuke dansvorm aanleren. Balfolk bestaat uit een verzameling West-Europese dansen; veel parendansen zoals Scottish, Polka, Mazurka en Bourrée maar ook parendansen zoals de Jig of Cercle. Balfolk is niet moeilijk en heel gezellig!

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je emailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)