Eerstvolgende (dans)activiteiten

 
Je bent van harte uitgenodigd voor een workshop Bulgaars en Grieks door Dilyana Kurdova op 14 maart bij Teu, van 13.00 tot 17.00 uur in het Parcivalcollege in Groningen.
 
Dilyana komt in maart voor een tournee naar Nederland en België en wij zijn heel blij dat ze ook weer naar Groningen komt!
 
Ze is al een paar keer eerder bij Teu geweest voor workshops Bulgaarse dans en ze is bekend om haar enthousiasme en deskundigheid als docent en haar grote kennis van de dansen en hun achtergrond.
 
Deze keer zal ze ook Griekse dansen aanleren. Meer informatie hierover in deze poster.
 
Als je je vòòr 6 maart opgeeft en betaalt, kun je gebruik maken van het vroegboektarief!
 

Doordansen

Tijdens de vakanties en op woensdagavonden dat er geen lessen zijn komen we bij elkaar voor het "doordansen". Doordansen is dus altijd op woensdagavond. Iedereen (ook de niet Teuer) is van harte welkom om van 20.00 tot 22.00 uur te komen dansen. Het Teu muziekarchief is dan beschikbaar om uit te kiezen welke dansen jij wilt doen. De kosten zijn €3,- (om de zaalhuur te bekostigen). We dansen in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen in Groningen. (Parkeren op de binnenplaats bij Santelli is niet toegestaan.)

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je e-mailadres door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)