Actueel

Afhankelijk van de weersverwachting vindt het doordansen op woensdagavond plaats Stadspark, op de parkeerplaats tegenover de drafbaan of in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen.
Let op de berichtgeving.

Doordansen

De coronaregels omtrend sporten zijn wat versoepeld.
We zullen de hele zomer op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 doordansen.
 
Daarom gaan we vanaf woensdag 3 juni met elkaar doordansen in het Stadspark, op de parkeerplaats tegenover de drafbaan! Hier is genoeg ruimte om met 1,5 meter afstand toch in een kring te dansen. 
 
Als er slecht weer wordt verwacht, zoals vanavond 1 juli, dan dansen we in Santelli - Prof. E.D.Wiersmastraat 3a, 9713 GH Groningen. Daarvoor hebben we een protocol opgesteld om het veilig te laten verlopen:
  1. Je bent welkom behalve als je klachten hebt als koorts, verkoudheid, benauwdheid etc.
  2. Let op bij het naar binnen/buiten gaan dat je de 1,5 meter in acht neemt.
  3. Omkleden doen we in de daarvoor bestemde kleedkamers.
  4. Voor aanvang wassen we onze handen of gebruiken we het ontsmettingsmiddel dat klaar staat. 
  5. We nemen zelf drinken/eten mee en houden geen pauze in de gang.
  6. We dansen op 1,5 meter afstand (dit betekent max. 25 pers. in de grote zaal). 
 
- We zullen dansen van 20.00 tot 21.30.
 
In de buitenlucht, in het Stadspark, mogen we wel dansen met elkaar, als we maar 1,5 meter afstand van elkaar houden; dat is sport en dat mag maar we mogen geen pauze houden, of ervoor en erna met een grote groep praten met elkaar; dan is het samenscholing! Dus na het doordansen graag gelijk naar huis.
En ook hier gelden de gebruikelijke richtlijnen: 
Je bent zeer welkom bij het doordansen behalve...
Als je last hebt van koorts, benauwdheid, hoesten, keelpijn en/of andere verkoudheidsklachten.
Of als je een huisgenoot hebt met koorts en/of benauwdheid.
 
- Voor tussendoor zelf water meenemen
 
- het doordansen is gratis.

Bernard Stukkien

In memoriam Bernard Stukkien

Op 6 juli is ons erelid Bernard Stukkien overleden.

Bernard was meer dan 25 jaar lid van onze vereniging. Bij de meesten binnen Teu en ook daar buiten was hij bekend, omdat hij, samen met zijn vrouw Willy, de catering verzorgde iedere woensdag bij het reguliere dansen, bij bals en workshops. Zij zorgden er beiden voor dat er bij deze extra activiteiten in de pauze de koffie, thee en fris klaarstonden en vaak ook nog heel veel lekkere hapjes. Van zijn hand is ook de presentatie van foto's en filmpjes uit het verleden van Teu, die tijdens bals op veel belangstelling konden rekenen. Daarnaast was Bernard ook erg betrokken bij de vereniging. Hij was bijvoorbeeld lid van het comité dat het lustrumfeest van het 45-jarig bestaan van Teu organiseerde.
Het zal enorm wennen zijn hem nooit meer te horen: "Wie wil er nog koffie? Jongens er is nog worst! Wie wil er nog een koekje?"
Wij zullen hem missen en wij wensen zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.


Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je e-mailadres door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)