Coronamaatregelen

 
In navolging van de maatregelen die de regering heeft afgekondigd naar aanleiding van de coronacrisis heeft het bestuur van Teu besloten alle activiteiten tot nader order op te schorten. Dat betekent onder meer dat de normale lessen op maandagavond, woensdagochtend en -avond en donderdagavond voorlopig helaas niet doorgaan en ook dat bals en andere geplande dansactiviteiten vervallen
 

Doordansen

In deze tijden van Corona kunnen we helaas niet fysiek bij elkaar komen om met elkaar te dansen, maar er is een alternatief. Met behulp van Zoom is het mogelijk om vanuit de eigen huiskamer of waar je in huis maar voldoende ruimte kunt maken, deel te nemen aan het online "doordansen" van Teu.
Mensen die op de mailinglist van Teu staan, hebben daarvoor de gegevens in hun e-mailbox ontvangen. Mocht je die nou niet ontvangen hebben en toch mee willen doen stuur dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je de nodige informatie toe.

Per e-mail kun je gratis op de hoogte worden gehouden van alle TEU-activiteiten, ook als je niet lid bent. De bedoeling is om regelmatig een nieuwsbrief per e-mail te gaan versturen.  Wil je dat ook, geef dan je e-mailadres door te klikken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (leden/donateurs ontvangen alle informatie automatisch)